Gezonde Organisatie

Op zoek naar meer vitaliteit en gezondheid binnen uw organisatie?
Meer energie op de werkvloer? 

Gezonde Organisatie

Vitale medewerkers zijn de basis van een succesvolle organisatie. Een gezonde leefstijl en werkomgeving is hiervoor het recept. Hommes & Swarte is dé partner voor een complete aanpak op het gebied van vitaliteit en gezondheid binnen uw organisatie. Met onze vitaliteitscheck en vitaliteitsconcepten maken wij een programma op maat. Wij geloven dat preventie en vroege leefstijl interventies hard nodig zijn om het risico op langdurig verzuim te beperken en onnodige medicalisatie te voorkomen.

Coaching

 Wij bieden individuele coaching voor medewerkers waarbij alle componenten voor een gezond en vitaal leven aan bod komen. Het resultaat is een medewerker in balans met meer energie en persoonlijke doelen.

Powerlunch

De Powerlunch geeft dé voeding voor lichaam en geest! Medewerkers gaan na deze team- building activiteit weer met hernieuwde energie aan het werk en hebben veel inspiratie opgedaan voor een gezondere leefstijl.

Workshops

Wij bieden verschillende unieke workshops gericht op leefstijl met onderwerpen zoals o.a. gezonde voeding op het werk, meer bewegen, mindful aan het werk en stressmanagement. 

Het Vitaliteitsconcept

Voor een volledige aanpak op het gebied van vitaliteit binnen uw organisatie! Op basis van een inventarisatie met behulp van de vitaliteitscheck maken wij een programma op maat.

Denk hierbij aan een combinatie van onderstaande:

1. Nudges om gezond gedrag te stimuleren

2. Aanbeveling gezonde werkomgeving 

3. Workshops, zoals gezonde voeding, mindful aan het werk        en stressmanagement

4.  Individuele coaching

5. Teambuilding met Powerlunch

 

“An organization, no matter how well designed, is only as good as the people who live and work in it”.

Dee Hock

Transitie naar het gezonde thuiskantoor

De voordelen en nadelen van het thuiswerken hebben velen van ons de afgelopen maanden aan den lijve ondervonden. Door de komst van het COVID-19 virus heeft het nieuwe werken in sneltreinvaart haar intreden gedaan. Omdat niemand hier op voorbereid was heeft deze transitie naar een andere manier van werken nog wat gezonde aandacht nodig.

Hoe houdt men voldoende verbinding met collega’s en het werk? En waar is de juiste werk- privé balans gebleven? Beweegt iedereen overdag voldoende en ook buiten?

Om te voorkomen dat medewerkers uitvallen, of minder verbinding voelen met het werk en de werkzaamheden, is aandacht voor deze vragen van groot belang. Wat kun je als werkgever doen om de werknemer gezond en betrokken te houden? Hommes & Swarte helpt bedrijven om de transitie naar het thuiskantoor op een energieke  en praktische manier mogelijk te maken. Met leuke uitdagingen voor uw medewerkers, de juiste leefstijladviezen en het zoeken naar meer verbinding zorgen wij samen voor een gezond (thuis)kantoor.

Gezond bedrijf - Hommes & Swarte leefstijlcoaching -

Business Partners

hommes en swarte blcn
hommes en swarte b&o
hommes en swarte powerwalkingclub

Neem contact met ons op

 

Selecteer onderwerp

Voorwaarden

1 + 6 =