Gezonde Organisatie

Op zoek naar meer gezondheid voor de medewerkers?
Meer energie op de werkvloer?

Gezonde Organisatie

Vitale medewerkers zijn de basis van een succesvolle organisatie. Een gezonde leefstijl en werkomgeving is hiervoor het recept. Hommes & Swarte is dé partner voor een complete aanpak op het gebied van leefstijl voor uw onderneming. Wij geloven dat vroege leefstijlinterventies hard nodig zijn zodat het risico op langdurig verzuim afneemt en mensen niet onnodig worden gemedicaliseerd.

Leefstijlcoaching

Wij bieden individuele coaching voor medewerkers waarbij alle leefstijl- componenten aan bod komen. Het resultaat is een medewerker in balans met meer energie en persoonlijke doelen.

Energielunch

De energielunch geeft dé voeding voor lichaam en geest! Medewerkers gaan na deze lunch weer met hernieuwde energie aan het werk en hebben veel inspiratie opgedaan voor een gezondere leefstijl.

Workshops

Wij bieden verschillende unieke workshops gericht op leefstijl met onderwerpen zoals o.a. gezonde voeding op het werk, meer bewegen, mindful aan het werk en stressmanagement. 

Trainingen

Naast onze workshops bieden wij ook meerdaagse trainingen aan. Op basis van een inventarisatie naar de behoefte binnen uw organisatie maken wij een programma op maat.

Denk hierbij aan:

Dag 1. Nudging
Dag 2. Slim Bewegen
Dag 3. Voeding als Brandstof
Dag 4. Balans Belang

“An organization, no matter how well designed, is only as good as the people who live and work in it”.

Dee Hock

Transitie naar het gezonde thuiskantoor

De voordelen en nadelen van het thuiswerken hebben velen van ons de afgelopen maanden aan den lijve ondervonden. Door de komst van het COVID-19 virus heeft het nieuwe werken in sneltreinvaart haar intreden gedaan. Omdat niemand hier op voorbereid was heeft deze transitie naar een andere manier van werken nog wat gezonde aandacht nodig.

Hoe houdt men voldoende verbinding met collega’s en het werk? En waar is de juiste werk- privé balans gebleven? Beweegt iedereen overdag voldoende en ook buiten?

Om te voorkomen dat medewerkers uitvallen, of minder verbinding voelen met het werk en de werkzaamheden, is aandacht voor deze vragen van groot belang. Wat kun je als werkgever doen om de werknemer gezond en betrokken te houden? Hommes & Swarte helpt bedrijven om de transitie naar het thuiskantoor op een energieke  en praktische manier mogelijk te maken. Met leuke uitdagingen voor uw medewerkers, de juiste leefstijladviezen en het zoeken naar meer verbinding zorgen wij samen voor een gezond (thuis)kantoor.

Gezond bedrijf - Hommes & Swarte leefstijlcoaching -

Business Partners

hommes en swarte blcn
hommes en swarte b&o
hommes en swarte powerwalkingclub

Neem contact met ons op

 

Selecteer onderwerp

Voorwaarden

7 + 4 =