fbpx

In 2022 zijn wij gestart met wekelijkse challenges. De challenges zijn gebaseerd op ons 24-uur Energiemodel. Elke 24 uur kan jij jouw batterijen op mentaal, fysiek, zingevings en spiritueel vlak opladen. Zo kan je dagelijks kleine aanpassingen doen voor een gezond, vitaal en gelukkig leven! Het is het idee om na een week de volgende challenge toe te voegen aan de eerste challenge. Mits deze van toegevoegde waarde voor jou is uiteraard. Onze challenges zijn bedoeld om nieuwe kleine gezonde gewoontes aan te leren. 95% van ons gedrag doen wij op de automatische piloot, onbewust. Slechts 5% van wat wij doen doen we bewust. Zodra je een nieuwe kleine gewoonte tot automatisch gewoonte gedrag hebt aangeleerd, hoef je er niet meer over na te denken, zo ga je stap voor stap naar een gezonder leven met meer energie en een fitter lijf.

Weekchallenge 1

Start de dag met een positieve affirmatie. Schrijf de affirmatie op en spreek hem hardop uit zodra je wakker bent. Het is een korte krachtige zin in de tegenwoordige tijd. Een aantal voorbeelden: Vandaag wordt een geweldige dag! – Ik kan de hele wereld aan! – Ik ben dankbaar voor de mensen om mij heen! – Vandaag ontwikkel ik mijn persoonlijk leiderschap! – Alles is goed, zoals het komt! Bereid je voor en leg een notitieblok en pen op je nachtkastje. Evalueer wat het met je doet.

Positieve gedachte

Met een positieve affirmatie plant je een krachtig positief zaadje in het onderbewuste deel van jouw brein. Affirmatie betekent bekrachtiging. Met behulp van affirmaties train jij je brein op meer positieve gedachten. Het enige waar wij als mens volledig invloed op hebben zijn onze gedachten. Wij hebben vaak de neiging om van het negatieve uit te gaan. Uit onderzoek blijkt dat 85% van onze negatieve gedachten niet uitkomen en in de 15% dat het wel uitkwam was de uitkomst minder erg dan in de gedachte. Dit laat zien dat we heel veel negatieve energie onnodig in ons leven toelaten. Begin de dag daarom met een positieve affirmatie. Zo beïnvloed jij je onderbewuste en train jij jezelf op een positieve mindset. Meer weten over ons energiemodel en de 4 batterijen? Doe de online Energieboost workshop!